Për Ditën ndërkombëtare të fëmijëve, më 1 Qershor, në Bujanoc do të qëndroj Xhaxhi Piktori
14:16 | 29 Maj 2017

Për Ditën ndërkombëtare të fëmijëve, më 1 Qershor, në Bujanoc do të qëndroj Xhaxhi Piktori. Fëmijët dhe Xhaxi Piktori, duke filluar nga ora 11 në Sheshin e qytetit, do të ngjyrosin Bujanocin me ngjyra të lumturisë, jetës pa brenda dhe ardhmërisë. Fëmijë të dashur, Komuna e Bujanocit dhe Organizata Beyond ju mirëpresin./BujanociNet/
Françeska Jaçe