PDSH uronë Presidentin e ri të Shqipëries Ilir Meta

0

Kryetari i Partis Demokratike Shqipare Ragmi Mustafa ka uruar presidentin e ri të Shqipëries Ilir Meta për mandantin e besuar.

Me rastin e dhënies së betimit dhe marrjes së detyrës së re si President i Republikës së Shqipërisë është pa dyshim një moment me rëndësi për Ju dhe mbarë vendin. Është kënaqësi e veçantë t’ju përcjell, me këtë rast, urimet më të mira për sukses në detyrën e lartë që Ju është mirëbesuar.

Marëdhëniet tona janë marëdhënie mes vëllezërish e njëherazi gur themeltar partneriteti strategjik për të ardhmen. Shfrytëzoj këtë rast t’ju shpreh mirënjohjen tonë të thellë për gjithë ndihmën që Republika e Shqipëris dhe institucionet e saj shtetërore kanë dhënë për Luginën e Preshevës në këto vitet e fundit, uroj për një bashkëpunim të ndërsjellë gjë që do të kontribuonte shumë në ecjen e proceseve përpara.
Jam i bindur se në përputhje me obligimet e tij kushtetuese, si faktor uniteti i shoqërisë shqiptare, presidenti Meta do i shërbejë frymës së konsensusit, dialogut dhe bashkëpunimit ndërinstitucional dhe gjithë shqiptarë.

Në fund uroj të keni shëndet sepse suksesi juaj nuk diskutohet!

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com