Pasuria qindra-milionëshe e Pacollit
15:58 | 12 Qershor 2018
Ministri i Punëve të Jashtme, Behgjet Pacolli vazhdon të mbetet politikani më i pasur në Kosovë.

Deklarimi i pasurisë pranë Agjencisë Kundër Korrupsionit tregon pasurinë e tij milionëshe – të luajtshme dhe të paluajtshme.

Pasuria e luajtshme dhe e paluajtshme e tij llogaritet të jetë rreth 200 milionë euro, ndërsa vlera e aksioneve nëpër kompani rreth 400 milionë euro.

Në total ai ka rreth 6 milionë euro në banka, dhe 355 mijë dollarë.

Të hyra vjetore ka deklaruar dividentin në vlerë totale prej 5.3 milionë eurosh dhe interesin e depozitave prej 130 mijë eurove.

Atalanta Kërçyku
S