Pasha kohën! (Asr: 1)

0

Allahu po betohet në kohën dhe kur Ai betohet në diçka, neve na jep mesazhin për rëndësinë e asaj gjëje. Nëse akoma nuk e ke llogaritur sa prej kohës tënde e ke shfrytëzuar në diçka që do të bëj dobi ditën kur do ta takosh Krijuesin e kohës, bëje tani.

Valdet Kamberi

Pse vitet ecin, mos kujto se je në plus, përkundrazi kjo nënkupton se koha (vitet) yte po pakësohet. Tashmë kontoja e kohës po shënon rënie, shih produktivitetin e saj.

Jo çdo gjë blihet me para, aq më pak koha, po edhe sikur të blihet, pyetja e ardhshme do të jetë: ‘si i fitove dhe si i harxhove?’

Shkruan Hoxhë: Valdet Kamberi

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »