Pas breshërit të madh në Rahovec, ja çfarë bëri komuna
15:59 | 14 Qershor 2018
Moti ka befasuar sot sidomos Rahovecin. Vërshimet dhe një breshër i madh kanë goditur këtë komunë.

Raportohet për dëme të mëdha të shkaktuara nga breshri i fortë dhe vërshimet.

Banorët kanë njoftuar se janë shkaktuar dëme të konsideruara në kultura bujqësore.

Kryetari Smajl Latifi ka formuar një shtab për menaxhimin e krizës.

Formohet shtabi per menaxhimin e krizes

Posted by Radio Aktiv Rahovec on Thursday, June 14, 2018

Samanta Karavella
S