Partia Demokratike uron festën e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve
14:19 | 01 Shtator 2017

Të nderuar vëllezër e motra. Më lejonin që në emër të anëtarëve të Partis Demokratike dhe në emrin tim personal të ju uroj Festën e madhe fetare, Kurban Bajramin. Uroj që në këto dit feste të mbretëroje paqja,gëzimi,mbarësia,begatia e mbi te gjitha solidariteti mes njerzëve.
Me rrespekt Kryetari i PD-së Nagip Arifi
Françeska Jaçe