Papagalli “dentist” ia nxori dhëmbin fëmijës (Video)
10:02 | 02 Qershor 2015

Mbajtësit e kafshëve janë të njohur për afërsinë që kanë me manarin e tyre. Por, ky rast është shumë më i veçantë.

papagalli-ldquo-dentist-rdquo-ia-nxori-dh-euml-mbin-f-euml-mij-euml-s-video_hd Djaloshi dhe papagalli tij i gjelbër, shihet në një marrëdhënie aq të afërt, sa që manari arrin t’ia heq dhëmbin e qumështit. Fillimisht ai kontrollon me sqep për dhëmbin që është duke lëvizur, kurse në fytyrën e djaloshit krijohet një mimikë që tregon se kanë filluar dhembjet, transmeton Telegrafi. Me sukses papagalli ai nxjerr dhëmbin, që më pas fëmija ia tregon kamerës, e po ashtu edhe plagën që i ka mbetur në gojë. /Telegrafi/ https://www.youtube.com/watch?v=iy37ayxcxUE
Edlira Rukaj