Pamje të pabesueshme: Shkatërrohet vetvetiu një rrugë në Rusi - për vetëm disa sekonda! (Video)
10:01 | 28 Prill 2015

Po udhëtonte me motoçikletë, kur ndaloi ngaqë nuk kishte nga të vazhdonte.

pamje-t-euml-pabesueshme-shkat-euml-rrohet-vetvetiu-nj-euml-rrug-euml-n-euml-rusi-p-euml-r-vet-euml-m-disa-sekonda-video_hd Çiklisti mbeti i tmerruar, kur brenda sekondash gjithçka u shemb në një rrugë dytësore në Rusi. Siç shihet në video, rruga më shumë i ngjanë një poligoni për ushtrime, sesa një vendi për kalim, transmeton Telegrafi. Mësohet se ujërat nëntokësore dhe kanalizimi i dobët i tyre, kanë gërryer tokën me kohë gjë që ka shkaktuar dëmtimin e tillë të menjëhershëm. https://www.youtube.com/watch?v=NJ3CPH_IvWE
Françeska Jaçe