Pajaziti – Hallalli dhe harami janë në sipërfaqe

0
Kryetari i APN-së dega në Bujanoc, Arber Pajaziti

Kryetari i APN-së dega në Bujanoc, Arber Pajaziti

Në seancën e fundit të kuvendit komunal të Bujanocit, Kryetari i Partis Demokratike ka reaguar kundër dy ish antarëve të PD-së në Këshillin Kombëtar Shqiptarë, duke ju mallkauar mandatin e tyre të cilën siq ka thën Arifi e gëzojn me votat e simpatizantëve të PD-së, ndërsa i shpejt ka qenë reagimi i ish antarit të Partis Demokratike, tani kryetarë i APN-së dega në Bujanoc Arbër Pajaziti.

Pajaziti është shprehur se “Gjithashtu edhe vlera dhe anti-vlera.
Zgjedh e merr….
Kjo thënje nuk besoj që gjindet në Kur’an, Bibël apo Kanun….thjesh më erdhi ashtu ta them.
Nëse ne nuk e paskemi hallall pozitën e këshillëtarit në KNSH ( sa për informacion, une kam qenë bartës i listës me numër një), at’herë me cka i bën hallall ti pozitat që ti pat dhënë ish partia yte dhe kryetari yt Riza Halimi?!!!
Nga vitet e nëntëdhjeta këshilltar komunal.
Gjashtë vite kryetar komune- këtë hajde pe llogarisim hallall.
Katër vite zëvendës kryetar komune- edhe këtë po e llogarisim hallall.
Ama pesë këshilltarët që i mbledhe nga partitë atëhere në pushtet PVD-LPD, sipas cilit libër të lartëpërmendur menod se i ke hallall?
Sipas të gjitha gjasava harami po dilka dika, nëse unë e kam haram, hiç mos ke dert edhe unë një ditë do të jap llogari, të paktën une mbaj përgjegjësi për veprimet e mia.
NDRYSHIMI KA FILLUAR DHE AI NUK NDALET.
A.P”/BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »