Pagesa përmes Messenger’it edhe në grupe (Video)

0

Facebook Messenger ka prezantuar veçorinë më të re.

Kjo është pagesa përmes Messengerit, në grupe të bisedave.

Duke nisur nga sot në SHBA, përdoruesit e sistemit operativ Android dhe kompjuterëve mund të dërgojnë pagesa dhe të ndajnë pagesa në grupe të njerëzve.

Sa i përket versionit të Messengerit për iPhone, kjo veçori do të shtohet së shpejti.

Pagesat bëhen në mënyrë të drejtpërdrejtë përmes kartelave të përdoruesve. Paratë dorëzohen në llogarinë bankare të përdoruesve.

Të gjithë brenda grupit njoftohen për pagesat.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »