OVL e UÇPMB-së fton qytetaret për homazhe të dëshmorëve në Dobrosin dhe Lluçan
14:56 | 17 Shkurt 2016
Artan Abazi "Komandant Miratoca", ra heroikisht në fshatin Lluçan ku Organizata e veteraneve te Luftes nesër dot bëj homazhë tek lapidari i ngritur për heroin Artan Abazni në fshatin Lluçan. Artan Abazi Organizata e veteranëve të Luftes nesër më (18 Shkurt 2016) dita e Enjete ora 10:00 dot të bëj homazhe tek varrezat e dëshmorëve në fshatin Dobrosin, ndërsa në ora 11:00 tek lapidari i ngritur në vendin ku ra heroikisht Artan Abazi dot bëhet homazhe. Andaj OVL-ja fton gjith qytetarët, invalidët, familjet e dëshmorëve, dhe veteranët e luftës së UÇPMB-së ti bashkangjiten homazhes për ata që dhan më të shtrejtën e tyre, jetën për lirin./BujanociNet/

Alba Hoxha