OVL e UÇPMB-së: Çdo vërtetim që merret jashta OVL-së është jo valid

0

OVL e UÇPMB-së në Bujanoc ka daluar me një nioftim ku bënë të ditur se çdo vërtetim që merret jashta OVL-së   për të fituar statusin e veteranit është jo valid. Në reagmin e OVL e UÇPMB-së po ashtu thuhet  se vërtetimi   patjetër duhet ta ketë vulen e OVL-së dhe nënshkrimin e ish Komandantit te shtabit të përgjithshëm.

NJOFTIM PËR OPINION
Të ndëruar ju veteran e invalid të ish UÇPMB-së ju njoftojmë se kohëve të fundit disa njerëz të pandërgjegjshëm janë duke lëshuar vërtetime në emër të OVL-së duke manipuluar me ish ushtarët se gjoja ata munden tua kryejn punën për të fituar statusin e veteranit.
Andaj ju bëjmë me dije se çdo vërtetim që meret jashta OVL-së është jo valid sepse patjetër duhet ta ketë vulen e OVL-së dhe nënshkrimin e ish Komandantit te shtabit të përgjithshëm.
OVL është e vendosur që të rrespektojë të gjitha kushtet e të fituarit statusin e veteranit.
Prandaj ju lus të mos bini pre e manipulimeve të tilla.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »