OVL e UÇPMB-së bën homazhe në Dobrosin dhe Lluçan (Foto)
14:56 | 18 Shkurt 2016
Organizata e veteranëve të Luftës ka bër homazhë sot në varrezat e dëshmorëve të Ushtris Çlirimtare për Preshevë, Medvegj dhe Bujanoc të pranishëm ishin Jonuz Musli, zëdhënës politik i UÇPMB-së Kryetari i OVL-së Sali Salihu, familjarët e dëshmorëve dhe qytetarë. OVL Ballina Jonuz Musliu udhëheqës politik i UÇPMB-së njëherit edhe Kryetar i KKSh-së ka rikujtuar dëshmorët e kombit ku tha se dëshmorët e kombit po shkruajn me shkronja të arta emërin e tyre në historin e re shqiptare, ku nuk u dhimb as më e shtrenjeta e tyre Jeta, që flijuan për lirin e Shqiptarëve. Gjithashtu fjalën përshëndetëse e mori edhe babai i Artan Abazit,Arif Abazi, ky i fundit faliminderoi të gjithë të pranishmit, invalidët e luftës dhe familjarët e dëshmoreve dhe vlerësoi lart qytetarët e fshatit Lluçan duke u shprehur se “biri im ka rënë këtu dhe se Lluçani e ka rregulluar lapidarin dhe vendin e rënies, dhe i faliminderoi që erdhët në përkujtim të përvjetorin”. Sali Salihu ka falemderuar gjith qytetarët që u jan përgjigjur thirrjes së OVL-së për ti rikujtuar dëshmorët e UÇPMB-së./BujanociNet/ Homazhe 1 Homazhe 2 Homazhe 3 Homazhe 4 Homazhe 5 OVL9 OVL8 OVl7 OVL4 OVL5 OVl6 OVl3 OVL2 OVl1
Fotografit jan realizuar nga homazhet e bëra në Dobrosin, ndërsa nga Lluçani dot dërgohen më von pasi që homazhet në Lluçan ende skan përfunduar.

Alba Hoxha