Organizata Veteranve të Luftë së UÇPMB-së Shprehë ngushllime për vdekjen e Rabit Nuredinit
14:16 | 31 Maj 2017

Organizata Veteranve të Luftë së UÇPMB-së Shprehim ngushllimet tona për ndarjen nga jeta fizike, e RABIT NUREDINIT bashkluftarit tonë. Familjes Nuredini, bashkluftarëve dhe gjith atyre të cilt patën rastin te jenë të afërt në veprime Kombtare . RABIT NUREDINI ka qen i rradhitur në Ushrtin Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc ku veproi në Brigaden 115 NIJAZI AZEMI KOM. MJEKRRA Z.O.E PRESHEVËS Varrimi bëhet sot me Iqindi ne Xhamin e qytetit Preshevë Kryesija OVL-UÇPMB,së 31.05.2017 Kryetar: Munir Rexhepi
Françeska Jaçe