Organizata “Shpresa” shpërndau dhurata për nxënsit e Malsisë së Bujanocit

0

o1

Me rastin e fillimit të vitit të ri shkollorë dhe në prag të festës së Kurban Bajramit, Organizata”Shpresa” shpërndau dhurata nxënësve të malësisë së Bujanocit.
Malësorëve të vegjël i dëshirojmë suksese në vitin e ri shkollorë.
Integrimi i të rinjve të malësisë në jetën shoqërore është pjesë e misionit tonë.
Donatorët e këtij aktiviteti janë:
1.Megzon Ismaili, nga diaspora, vendlindja fshati Nesalcë.
2.Berat Alimi, imam i xhamisë së fshatit Osllarë.
3.Arburim Abazi, nga diaspora, vendbanimi Bujanoc.
4.Enis Bislimi-firma”Enisi Trans”, fshati Somolicë.
5.Gani Rashiti, kompania”GazGzoni, Tërnocë-Bujanoc.
6.Edmond Isufi, zv.kryetar i KKSH-së.
7.Ragmi Destani, kryeimam në KBI-Bujanoc.
8.Sadush Rexhepi, firma”Noli”, Bujanoc-Somolicë.
9.Fatlume Lutfiu, profesoresh në gjimnazin”Sezai Surroi”, Bujanoc.
10.Shkurte Lutfiu, profesoresh në medresen e Luginës.

o1 o2 o3 o4

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »