Organizata “Shpresa”, me sukses pëfundoj fazën e fundit “T’i ndihmojmë bashkëkombasitë e tanë në Maqedoni” (Foto)

0

shpresa3

“Shpresa” përfundoi me shumë sukses dhe fazën e fundit të aksionit humanitar:”T’i ndihmojmë bashkëkombasitë e tanë në Maqedoni.

Pas ngjarjeve të fundit në Maqedoni konkretisht pas vërshimeve të ujit, fenomen ky i cili krijoi gjendje të jashtëzakonshme në Maqedoni e sidomos në lagjen Hasanbeg të Shkupit, Organizata”Shpresa” filloi aksionin humanitar:”Ti ndihmojmë bashkëkombasitë e tanë në Maqedoni”, aksion ky i cili zgjati tre ditë.
Të gjitha mjetet e tubuara nga ky aksion përfaqësuesitë e Organizatës”Shpresa” i konvertuan në pako me ndihma, kryesisht higjienike(sipas kërkesës dhe nevojës së gjendjes në teren)
Dhe dje, me datë 12.08.2016, Organizata”Shpresa” në bashkëpunim me Organizatën “Vizioni M” nga Maqedonia( kordinatore e aksionit) shpërndan mbi 200 pako me ndihma, rroba dhe gjëra të tjera elementare.
Aksionin e Organizatës”Shpresa” prej fillimit e deri në përfundimin e fazës së fundit e mbështeti Komuna e Bujanocit me përfaqësues Shkelzen Ademi.
Organizata”Shpresa” falenderon të gjithë donatorët e aksionit, pastaj falenderon Komunën e Bujanocit për mbështetjen maksimale, Komunën e Preshevës, Organizatën Vizioni M nga Maqedonia.

shpresa23 shpresa22 shpresa21 shpresa20 shpresa16 shpresa17 shpresa18 shpresa19 shpresa15 shpresa14 shpresa12 shpresa13 shpresa8 shpresa9 shpresa10 shpresa11 shpresa7 shpresa6 shpresa5 shpresa4 Shpresa1 shpresa2 shpresa3

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »