OKH ''SHPRESA'' Organizon tribunë shkencore
14:59 | 08 Prill 2016

Organizata Kulturore - Humanitare ''SHPRESA'' Organizon tribunë shkencore me temën ''Ti, vetvetja dhe çështjet e tua'', me studiuesin Avni Tafili. Organizata Kulturore - Humanitare ''SHPRESA'' Organizon tribunë shkencore me temën ''Ti, vetvetja dhe çështjet e tua'', me studiuesin Avni Tafili. Tribuna do të mbahet në sallën e voël të shtëpisë së Kulturës në Bujanoc, më 14.04.2016 duke filluar nga ora 13:30./BujanociNet/
Rashel Kolaneci