O SA MIRË - Shum shpejt dot bëjn gjirimet edhe në fshatin Tërnoc (Foto)
14:12 | 13 Mars 2017

Ernest Zymberi nga Gjilani i cili tani më është duke luajtur rolin e Tërnocalis me personazhin e tij Llukman Avdili, ka komfirmuar se shum shpejt dot bëhen xhirimet e serialit edhe në fshatin Tërnoc. Nga një opinion që ishte hapur në rrjetet sociale ishte diskutimi për ardhëjen e Ernes Zyberi-t në fshatin Tërrnoc, i menjëhershëm ka qen reagimi i Ernest Zymberit, ku ka treguar se ka marrur komifrimin e produksionit për gjërimin e një pjese të serialit edhe në fshatin Tërrnoc, Zymberi ka thën se shum shpejt, madje dhe brenda muajit dot shihemi në fshatin Tërnoc./BujanociNet/
Aurela Hoxha