Nusja nuk shkon në dasëm se nuk i pëlqen grimi, i ndodh katastrofa
12:12 | 30 Janar 2018

Një grua që mungoi në dasmën e saj prej 12,000 paund, pas disa fatkeqësish, u la nga i fejuari i saj që po e priste i zemëruar.

Pas provave "të përsosura" para dasmës, Nichola Tuohy, 46 vjeç, nga Hornchurch, Essex, pa që dita e saj më e lumtur iu kthye në një katastrofë pasi nuk arriti të shkonte në kishë në kohë. Në mëngjesin që do bëhej ceremonia, nëna e tre fëmijëve vizitoi një dyqan lokal për të bërë grimin, por kur e pa rezultatin e përfunduar, ajo filloi të qante dhe tha se dukej "si një shtesë nga Towie". 90 minuta para se të fillonte në ceremoni, ajo shkoi në shtëpi për të larë fytyrën që të bënte grimin vetë nga fillimi. Për më tepër, Tuohy mori një tekst nga shoqëruesja që it ha se nuk mund ta bënte. Prindërit e saj nuk e miratonin martesën kështu që duhet të merrte fëmijët e të shkonte në një hotel për tu përgatitur, ku u përball me një problem në pagesë, gjë që i shkaktonte vonesa. Të gjitha këto shkatërruan ditën e saj më të lumtur, duke bërë që i fejuari të heqë dorë nga martesa me të.

Alba Hoxha