Nuk ka nevoj për shqetësim në fshatin Samolic nga fluturimi i një Helikopteri (Video)
14:17 | 22 Qershor 2017

Dje në mesazhet e redaksis BujanociNet ka arritur një shqetësim nga një qytetar në lidhje me fluturimin e një helikopteri mbi fshat shum ulët. Në mediat lokale dhe ato shtetërore është njoftuar që këto ditë nuk ka nevoj për panik tek qytetarët kur të dëgjojn zhurma dhe krisma nga mjetet ushtarake pasi që në bazën "JUG" afër qytetit të Bujanocit jan duke u zhvilluar ushtrime të përbashkëta shum  kombëshe Ushtarake, andaj nuk ka nevoj për frigësim apo panikë tek qytetarët pasi që ky helikopter ka qenë duke zhvilluar stërvitje ushtarake të paralajmruar për qytetarët nga ana e mediumeve lokale dhe atyre shtetërore./BujanociNet/ [video width="320" height="576" mp4="http://bujanoci.net/sites/bujanoci.net/files/images//video-1498061257.mp4"][/video]
Vërejtëje: Në telefonat celular video hapet vetëm përmes aplikacionit Google Chrome, jo duke klikuar nga exploreri i Facebook.
Françeska Jaçe