Nuk është PHOTOSHOP! Bes Kallaku na prezanton me sozinë e tij, do të çuditeni nga ngjashmëria!
15:04 | 17 Prill 2018

Bes Kallaku mesa duket e ka gjetur sozinë e tij dhe është çuditur po aq sa ne. Thuhet se çdokush ka të shpërndarë nëpër botë sozitë e tij dhe është me të vërtetë shumë interesante t’i shohësh e ta dish se ku janë.

Mund të ketë shumë të tjera, por sozia më e ngjashme e Bes Kallakut ndodhet në Poloni.

Është vetë aktori shqiptar i cili ka publikuar në Instagram foton e një personi i cili i ngjan shumë dhe shkruan: Nuk kam pa ngjashmëri më madhe, nuk osht Photoshop”.

Powered by WPeMatico

Klaudia Kalia