Nuk do të besoni se si duket brenda kjo shtëpi e vogël
15:02 | 10 Korrik 2016

shtepia

Ky projekt i jashtëzakonshëm u bë nga ‘Mizuishi Architects Atelier’ në Japoni.

Shtëpia e vogël, që është 55m2 dhe e ndërtuar në një hapësirë trekëndëshe, ndodhet pranë një lumi. Nga jashtë ajo duket shumë e vogël për të jetuar në të, por duke e parë nga brenda, ju do të mahniteni nga hapësira e saj, transmeton Gazeta Express. Arkitektët me të vërtetë mund të bëjnë mrekulli kur nuk ke shumë hapësirë për të ndërtuar një shtëpi. Shikojeni se si duket ajo: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Aurela Hoxha