Nuhiu: Shoqata “Mjekët e Luginës” ësht organ i pavarur
09:57 | 27 Shkurt 2015

BeqirNuhiu Koleg të nderuar, anëtar të shoqatës, opinion publik, Me rastin e daljes së disa dezinformatave publike në lidhje me aktivitetet e shoqatës ju njoftoj se shoqata është organ i pavarur në veprimtarin e vet dhe se kryetari dhe bordi udhëheqës dhe antarët tjerë të shoqatës, punojn vetëm me statutin e shoqatës, gjegjësisht marin dhe japin detyra konkrete vetëm për anëtarët e shoqatës. Çdo tendenc tjetër e shtremërimit të kësaj të vërtete me apo pa dëshirë do ta konsiderojm të pa pranueshme dhe tendencioze nga cilido që ka tendenca të tilla, thuhet në një deklaratë për presheva.com të Kryetarit të Shoqatës Mjekët e Luginës, Dr Beqir Nuhiu, kirurg.
Edlira Rukaj