NP Komunalia shpërndanë kontejnerë shtëpiak për paguesit e rregullt

0

Falë Ndërmarrjes Publike Komunalia e cila me buxhetin e saj për qytetarët e komunës sonë që udhëtojnë me autobusë e që ndokush pret me orë për të udhëtuar në një vend të caktuar ajo tashmë ka siguruar nga dy ulëse për në stacionet ku presin autobus apo taxi.

pestan_-_kanta_za_smece.peštan-zelena

Dy ulëse i kanë vendosur përballë qendrës tregtare “Agro Adria” dhe afër objektit të Ndërmarrjes Komunalia apo përballë “Simpos”. Sipas kryetarit të këshillit mbikqyrës të Komunalis Avni Ismaili shumë shpejtë do të vendosen ulëse edhe në vendndalimin e autobusëve në fshatin Tërrnoc te stadium ku është edhe stacioni kryesorë ku banorët e këtij fshati presin autobusin. NP Komunalia njoftonë të gjithë paguesit e rregullt të ujit të pijshëm se nga dita e nesërme fillon aksioni i shpërndarjes së kontejnerëve shtëpiak, aksioni ky i cili do tëzgjatë 10, të gjithë të interesuarit duhet të paraqiten në objektet e NP Komunalia me faturën e pagesës dhe letërnjoftimin. Kontejnerët shtëpiak janë siguruar nga buxheti i Komunalisë. Një aksion i tillë së shpejti pritet të ndërmiret edhe në vendbanimet tjera të komunës së Buajnocit. Ndërkaq kryetari i këshillit mbykqyrës Avni Ismaili shton se, për shkak të festës së Muslimanëve “Kurban Bajramit” kjo ndërmarrje mbeturinat në rrugën e kosovës në qytet do t’i heq pasditën e së premtës për shkak se të shtunën është dita Bajramit./BujanociNet/

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »