NP “Komunalia” pastron rrugën Tërrnoc-Breznic nga vërshimet (Foto)

0

Pas reshjeve të pandërprera të shiut dhe erërave të forta që kapluan vendin tonë ditëve të fundit, rruga Tërrnoc-Breznic ka pësuar vërshime të dheut dhe pemëve nga kodra të cilat e kanë vështirësuar qarkullimin në këtë rrugë.

okDrejotri i organit mbykqyrës i kësaj ndërmarrje Avni Ismaili sot edhe pse ditë vikendi, ka angazhuar eskavatorin që ta pastrojë këtë rrugë dhe ta bëjë të kalueshme për banorët e Malësisë së Bujanocit dhe të tjerët që frekuentojnë këtë rrugë. BujanociNet ka përcjedhur këtë aktivitet përsëafërmi, kur eskavatori i NP “Komunalia” largonte dheun, gurët dhe pemët nga rruga, të cilët rrezikonin kalimtarët, këtë aktivitet përsëafërmi e ka inspektuar edhe vet Ismaili me bashkëpunëtorët e tij. DSCN7061Edhe pse rruga Tërrnoc-Breznicë është rrugë regjionale dhe mirëmbajtja e sajë është nën kompetencat e drejtoratit Republikan të rrugëve, Ismaili asgjë nuk i lë rastiti, ai për mos ta rrezikuar popullatën dhe automjetet ka angazhuar eskavatorin që sa më parë ti largojë pengesta nga rruga. Pas përfundimit të gjysmës së rrugës eskavatori, gjegjësaisht goma pësoi një dëmtim, mirëpo punonjësit e kësaj ndërmarrje këtë havari e kanë menjanuar dhe eskavatori ka vazhduar punën deri në pastrimin e rrugë snë tërësi./BujanociNet/

DSCN7058 DSCN7059 DSCN7063 DSCN7064 DSCN7069 DSCN7073 DSCN7075 DSCN7076 DSCN7077 DSCN7078 DSCN7081 DSCN7083 DSCN7084 DSCN7085 DSCN7086 DSCN7087

----- ------- --------------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »