NP “Komunalia” nuk i le qytetarët të bllokohen nga bora, bënë pastrimin e rrugëve (Foto)
15:14 | 06 Janar 2015

Duke parë mungesën e mirëmbajtjes së rrugëve nga kompania kontraktuese, dhe nevojën e madhe që qytetarët kanë për rrugë të kalueshme, Ndërmarrja Publike “Komunalia” në Bujanoc sot ka angazhuar një ekip për pastrimin borës në disa rrug të fshatit Tërnoc, rrugën Tërrnoc-Turi gjegjësisht rrugën e Gilanit, dhe disa rrugë në qytetin e Bujanocit. ok Ky aksion është ndërmarrë vullnetarisht nga ndërmarrja Komunalia për të ndihmuar qytetarët për një qarkullim më të lehtë. Aksioni për pastrimin e rrugëve ka vazhduar edhe në fshatin Bilac, ndërsa ditëve të ardhshme NP Komunalia do të jetë aktive gjithkund ku ka nevojë, pasi që këto ditë kemi mjaft të reshura të borës dhe nevoitet intervenim i shpejt, në mënyrë që qytetarët por edhe automjetet mos te hasin në vështërsi të shumta, por ti mundësohet që të paktën rrugët të jenë të kalushme. NP “Komunalia” edhe pse nuk është kompani kontraktuese për mirëmbajtjen e rrugëve, ajo u del në nfihmë qytetarëve të komunës së Bujanocit në qdo periudhë. Foto e realizuara gjatë ditës së sotme nga BujanociNet dëshmojnë më së miri./BujanociNet/ DSCN6930 DSCN6933 DSCN6934 DSCN6937 DSCN6938 DSCN6940 DSCN6941 DSCN6942 DSCN6943
Edlira Rukaj