NP Komunalia bën pastrimin dhe larjen e Sheshit të qytetit të Bujanocit

0

Mbrëm punëtorët e NP Komunalisë kan bërë bëjnë pastrimin dhe larjen e Sheshit të qytetit.

Mirmbajtëja e pastër e qytetit e cila i takon NP Komunalis mbrëm është bërë pastrimi dhe larja e sheshit të qytetit të Bujanocit.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com