Njerëzimit po i përgatitet genocid që nuk e ka parë historia’ (FOTO LAJM)

0

Dr.Barrie Trower është një fizikant britanik i specializuar në teknologjinë e mikrovalëve dhe që ka punuar për marinën ushtarake britanike dhe ka qenë anëtar i shërbimit sekret britanikMI6.

157090

Ai ka rrëfyer për Explore Univers se shkencëtarët kanë arritur të shpikin një armë tepër tëspecializuar me mikrovalë, e cila mund të shkaktojë tmerre në njerëzimin.

Sipas tij, kjo armë që shkakton tek njerëzit tortura vdekjeprurëse, sidomos mbi burrat dhe tek gratë shfaq kancerin e gjirit e abort spontat është shpikur tashmë dhe i frikësohet ditës se arma do të keqpërdoret.

Ai përcjell një bisedë me një shkencëtar që ndodhet në pozitë te lartë.

“Dhe më tha, se unë s’kam bërë gjë të keqe. Kam shpallur eksperimentet. Kam prodhuar rezultatet, që flasin se prodhimi është i sigurt, edhe pse e di se ai do të keqpërdoret. E di se nga kjo njerëzit do të vdesin, sepse ata do ta aplikojnë. Kështu nga kjo gratë do të sëmuren nga kanceri i gjirit, do të ketë aborte spontane, gjithçka e tmerrshme do të ndodhë me njerëzit nëpër botë. Por atë do ta bëjnë ato (qeveritë), jo unë (që e kam zbuluar). Më tha se për momentin ndodhet në pozitën e lartë shkencore dhe në shërbim të shtetit. Kam super rrogë”, ka qenë rrëfimi tronditës i Trower.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »