Një trafikant i drogës Shqiptar, i kapur në Annecy të Francës është denuar me një vit burg
14:11 | 04 Shkurt 2017

Një Shqiptar 43 vjeçarë i cili u arrestua më 01 Shkurt 2017, me një kilogram heroinë, sot ka dalur para Gjykatës penale të Annecys, ku ju shqiptuar dënimi prej njëviti burgë njofton portali France3.   Policia ka raportuar gjat arrestimit të narkodillerit 43 vjeçarë me kombësi Shqiptare jan gjetur 5 gramë drogë të tipit heroinë, ndërsa gjat arrestimit të tijë kishte qelluar dhe një klient i cili kërkonte për të blerë drogë ku ju jan komfiskuar 100 euro klientit të tijë, dhe rasti i tij ka shkuar në procedur të rregullt gjyqësore, ndërsa 43 vjeçari Shqiptarë është dënuar me 1 vjet burgë, dhe menjëher pas vuajtëjes së denimit është i detyruar për ta lëshuar teritorin e Francës, raporton BujanociNet. Policia ka raportuar se përsoni i kapur me 5 gramë heroin, me urdhër të gjykatës penale, është urdhëruar që hetuesit të vëzhgojn celularin e tij duke kontrolluar lidhjet e tij telefonike./BujanociNet/
Rashel Kolaneci