Një tjetër çmenduri në Dubai: Ja projekti më i ri
14:48 | 22 Shtator 2017

Nuk ndalen çmenduritë në Dubai.

Çdokush që e ka shijuar bukurinë e Venecias, tashmë do e gjejë atë edhe në qytetin e shkretëtirës. Ndërtuesit kanë zbuluar planet për të rikrijuar qytetin e famshëm italian. Gondolat dhe kanalet komplekse do vijnë në një version të përshtatur për Dubain. Venecia Lundruese do jetë një destinacion me pesë yje. Ky do jetë i pari resort me pesë yje si një destinacion lundrues. Projektuesi tha se qëllimi është që të sjellin sharmin, qetësinë dhe kulturën e Venecias në Dubai.

Atalanta Kërçyku