Një shqiptar nga Serbia arrestohet në Pograxhë për kontrabandim të mallrave
09:56 | 07 Shkurt 2015

Në fshatin Pogragjë të Gjilanit njësiti policor për gjatë brezit kufitar ka ndaluar veturën “Passat” që drejtohej nga i dyshuari mashkull shqiptar shtetas i Serbisë njoftoj policia e Kosovës. 
00_12_14233303841696843773Gjatë kontrollit në veturë është vërejtur se i njëjti ishte duke transportuar pajisje për punimin e kuzhinave pa dokumentacion përkatës. Malli së bashku me veturën është konfiskuar dhe dërguar në Doganë./rajonipress/
 
Françeska Jaçe
S