Një pjesë të kohës kështu e kalon Luana (Foto)
14:17 | 02 Korrik 2017

Luana duket se i pëlqen efektet në Snapchat.

Ajo shumë shpesh ndodh që nxjerr fotografi me to, shkruan indeksonline. E të njëjtën gjë e ka bërë edhe së fundmi. Në këtë foto ajo shihet me një palë syze, sy bojqielli dhe një grim të eksagjeruar dhe pavarësisht gjitha këtyre edhe gjoksi i saj në fokus të gjithave.

Alba Hoxha