Një person që po ngiste bicikletën është plagosur rënd nga një aksident
15:02 | 26 Korrik 2016
Një i ri në afërsi të Bujanocit (viti lindjes 1988), personi i cili po ngiste bicikletën nga vështirsija, duke hipur në një biçikletë, u plagos rënd të dielën në mbrëmje, rreth 23 orë pas një aksidenti trafiku që u përfshi edhe një makinë në të cilën edhe ai ishte nga Bujanoci - thon Police Department të Vrajës për portalin Bujanovacka.

Policia tha se çiklistëve nga Bujanoci është transferuar në Qendrën Shëndetësore Shëndetit në Vrajë, ku për shkak të lendimeve të rënda është transferuar për nëQendrën Klinike të Nishit.

Policia nuk e kanë bërë të ditur identitetin e pjesëmarrësve në aksident, si dhe detajet se ku ka ndodhur./BujanociNet/

Nevina Shtylla