Një orë pas varrosjes, dëgjuan zhurmë dhe të bërtitura nga varri

0

Punëtorët e varrezave gërmuan varrin e sapo varrosur, pasi dëgjuan të bërtitura dhe zhurmë një orë pasi kishin varrosur gruan 45-vjeçare.

varri

Kanë marrë mjetet, dhe kanë gërmuar varrin e një gruaje që u zgjua dhe e kuptoi se ajo ishte varrosur e gjallë. Për fat të keq gruaja pa emër vdiq para se të shpëtohet në një varrezë pranë Selanikut, transmeton TetovaSot.

Tani policia duhet të hetojë përse grua e shëruar nga kanceri u shpall e vdekur.

“Sinqerisht nuk besojë. Ne kemi bërë disa teste, është e pamundur në një gjendje të vdekur të bërtas dhe të godit arkivolin”, tha një nga mjekët.

Pritet që patologu të shqyrtojë trupin dhe të japë mendimin e tij, dhe në ndërkohë familja e gruas të vdekur njoftuan se do të ngrejë një padi kundër personelit mjekësor i cili ishte përgjegjës për trajtimin e saj.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com