Një kamioni ka godetur të moshuarin 81 vjeçar afër Tërrnocit të madh
14:48 | 12 Shtator 2017
Këmbësori me moshë 81 vjeçaer është lënduar rëndë në aksident trafikur e cila ka ndodhë natën e ditës së hënë në hyrje të fshatit Tërrnoc i madh, në komunën e Bujanocit, njofton policia. Sipas policisë, në aksident ka marrë pjesë kamioni i tipit “Mercedes”, me targa të Bujanocit, aksidentu ka ndodhë rreth orës 20:00. Vozitësi (42 vjeç) dhe këmbësori (81 vjeç) janë nga territori i komunës së Bujanocit. Plakut të lënduar rëndë ndihma e parë iu është dhënë në shtëpinë e shëndetit në Bujanoc dhe pastaj është transportuar në qendrën spitalore të Vranjës ku edhe është mbajtur për shërim të mëtutjeshëm, thuhet në raportin e Policis./BujanociNet/

Atalanta Kërçyku