Një i vdekur nga Rogoçica, dhe një tjetër me lëndime të rënda
14:52 | 13 Dhjetor 2017
Sonte nga një vetë – aksident jetën e ka humbur një qytetar nga Rogoqica i lindur 1993 dhe një vajzë ka pësuar lëndime të rënda njoftoj për rajonipress Shaban Azizi. Shaban Azizi vetëm ka konfirmuar për rajonipress humbjen e të riut në këtë aksident trafiku i cili dyshohet se është nga Rogoqica dhe shoqëruesja e tij e cila po mjekohet në spitalin e Gjilanit. “Nuk kam informacione të plota, por e di se dikund mes Pasjakut ose Pendës së Livoqit ka ndodhur vetë – aksidenti” tha Shaban Azizi nga policia e Gjilanit./rajonipress/

Atalanta Kërçyku