Një grup i hajnave të maskuar u kthehen vjedhjeve në Mat, policia në ndjekje të tyre
15:29 | 16 Maj 2018

Banorëve aty u është kthyer tmerri.

Megjithatë, ata që jetojnë në këtë pjesë të Prishtinës janë përgatitur për këtë. Kanë instaluar kamera në çdo cep të lagjes. E këto kamera kanë kapur disa djem që po bëheshin gati të kryenin vjedhje.

Burime nga Policia e Kosovës për Express kanë thënë se disa prej të dyshuarve kanë marrë pjesë edhe në vjedhje tjera. Prandaj thonë se janë të njohur për Policinë dhe se bashkë me AKI-në do të nisin një aksion për kapjen e tyre.

 

 

 

Atalanta Kërçyku