Një delegacion i Luginës së Preshevës takojn zv.ministren e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në Shqipëri

0

Delegacioni i përbërë nga Kryeshefi i drejtoratit për arsim Driton Rexhepi, Fatmir Hasani deputet popullor dhe Shkuri Ymeri kryetar i Këshillit kombëtar shqiptarë u takuan sot me Besa Shahinin zëvendësministre në Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë në Shqipëri dhe Dritan Sallaku, përgjegjës për arsimin e lartë.

Temë e bisedës ishte regjistrimi i studentave në Universitet e Shqipërisë, veçanërisht kërkesa ishte drejtuar për rritjen e kuotave në Fakultetin e Mjekësisë të Tiranës.

Sigurimi i tekstet shkollore, gjithashtu u shtrua si nevojë imediate që duhet zgjidhur me ndëmjetsimin e Ministrisë arsimit Shqipërisë.

Palët u dakorduan për intensifikim të takimeve gjatë ditëve në teren!

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »