Një çiklist i lënduar rëndë nga një aksident në autostradën pran Bujanocit
14:51 | 18 Nentor 2017

Në një aksident trafiku që ndodhi të enjten, rreth orës 20, në autostradën pranë Bujanocit, një çiklist u plagos rëndë, 48 vjeç, njofton stacioni policor i Vrajës. Aksidenti u shkaktua nga një automjet transportues i mallërave i markës "Volvo" me rimorkio, me targa të Beogradit, sipas raportit policorë çiklisti ka pësuar lendime serioze, ku ndihma e parë i është dhënë në Qendrën shëndetësore në Vrajë, dhe më pasë është dërguar me urgjencë në Qendrën klinike të Nishit për trajtime të mëtejshme. Policia ka thënë se çiklisti po lëvizte nëpër rrugë ku trafiku i biçikletave ishte rreptësisht i ndaluar, një ankesë për kundërvajtje do të i paraqitet edhe kundër tij./BujanociNet/
Aurela Hoxha