Ngrihet flamuri Shqiptar edhe në serialin amerikan ”The Simpsons”
14:12 | 27 Mars 2017

Një ndër serialet më të shikuara në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) ”The Simpson” në pjesën 12 të sezonit 21 i ka kushtuar vend edhe Shqipërisë gjatë minutës 10 duke publikuar një delagacion olimpik shqiptar të cilët janë me veshje shqiptare dhe mbajnë në dorë flamurin kuq e zi. Nga pamjet kuptohet që skenarisit i serialit është njohës i kulturës shqiptare sepse në veshjen e personazheve nuk ka gabuar dhe u ka vendosur edhe nga një plis në kokë personazheve që përfaqesojne delegacionin shqiptar.
Komedia The Simpson është në formatin animasion satirik dhë është e njohur botërisht
Aurela Hoxha