Ngrënia e çokollatës në mëngjes është e shëndetshme
14:51 | 17 Nentor 2017

Mund të keni menduar se ngrënia e çokollatës për mëngjes është në listën e gjërave më të pashëndetshme që ekzistojnë.

Por, përkundrazi, tani edhe shkenca sugjeron që çdo mëngjes të ushqeheni sikurse të ishte ditëlindja juaj – të paktën kështu diçka. Ekspertja e ushqimit, Liz Moskow, ka treguar se konsumimi i çokollatës së zezë është i ndërlidhur me përqendrim dhe kujtesë më të fortë kur konsumohet në orët e hershme. Sipas saj, studimet tregojnë se ngrënia e çokollatës ju përgatit më mirë për punë, e çfarë ka më të mirë se futja e çokollatës së zezë si pjesë e rutinës së shujtës të mëngjesit.
Aurela Hoxha