Ngjarje e madhe historike!

0

Folësi legjendar e historik i radios së luftës për liri e çlirim nga pushtuesit serb” Kosova e Lirë”, personaliteti i madh kombëtar Nusret Pllana, qëndron përpara librit gjigand që dëshmon për krimet dhe gjenocidin e Serbisë pushtuese mbi shqiptarët!.

Kombi ynë përgjithmonë do ti jetë mirënjohës e do ta nderojë në dekada këtë kontribut që shekujt e ardhshëm do ta ruajnë në memorien e tyre si një nga gjërat e shtrenjta dhe me vlera të mëdha historike për Shqipërinë, Kosovën dhe gjithë shqiptarët! Kopja e këtij libëri në exemplare normal qe do të iu shperndahen deputeteve të parlamentit europian, do të godasë guximshem, me faktografi e argumente te fuqishme, ndergjegjjen e secilit eurodeputet, të cilët do te kenë rast të përmirësojnë veprimet e tyre në raport me historine tragjike dhe te ardhmen e popullit shqiptar në përgjithësi dhe te Kosovës në veçanti!

Ismet Sylejmani – Prishtinë, 4 Shkurt 2018!

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »