Nga garazhi me lagështi ka ndërtuar banesë luksoze: Transformimi i cili të mrekullon! (Foto)
14:50 | 31 Tetor 2017

Shumicës së njerëzve u dhimbsej kur mori si trashëgimi garazhin e vjetër, mirëpo ai ka ditur se si t’ia ndryshojë tërësisht pamjen dhe destinimin. 

Kur Jeremy nga familja trashëgoi garazhin e vjetër dhe me plot lagështi, shumicës u është dhimbsur. Mirëpo, ai në këtë hapësirë ka parë potencial të madh të cilin edhe e ka shfrytëzuar. Nga garazhi i vjetër ka ndërtuar oazën e vërtetë moderne, në të cilën secili do të dëshironte të jetonte. Kushdo që e ka parë rezultatin përfundimtar të këtij transformimi, ia ka pasur lakmi. Shikojeni dhe do të mbeteni pa fjalë!
 
Aurela Hoxha