Nga 31 tetori iPhone 4 do të jetë i papërdorshëm

0

iphone

Gjiganti “Apple”, në bazë të një raporti bënë të ditur se telefoni “antik” iPhone 4, do të dal nga përdorimi duke filluar nga data 31 tetor.

Apple i referohet “e vjetruar” një pajisje e cila nuk është prodhuar më prej të paktën 5 vitesh. Në të njëjtën kohë kompania quan të papërdorshëm pajisjet që nuk shitet më që prej 7 vitesh.

Ndërkohë që Apple ka vazhduar me ofrimin e disa shërbimeve të limituara të riparimit për produkte të tilla kjo nuk vlen për pajisje që kanë kaluar 7 vite nga ndalim i prodhimit.  Ndërsa iPhone 4 u quajt telefon i papërdorshëm në SHBA vitin e kaluar.

Ky telefon debutoi në vitin 2010 dhe u pasua nga iPhone 4S në 2011.

Në vitin 2013 kompania ndaloi prodhimin e tij pasi kishte arritur të gjitha objektivat si produkt.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »