Nga 1 shtatori – këto denime të tmerrshme i presin vozitësit!

0

Nga 1 shtatori fillon aplikimi i sistemit të ri për denim të vozitësve.

Vozitësit do të denohen në bazë të matjes së shpejtësisë mesatare ndërmjet dy pagesave në autostradë.

Policia nuk do të fal, andaj edhe do të denoj edhe mbi 1 km/h nëse tejkalohet shpejtësia.

Kjo është lista e denimeve në vende të banuara:

1. Nga 50 km/h deri 60 km/h – denimi 3000 dinarë

2. Nga 61 km/h deri 70 km/h – denimi 5000 dinarë

3. Nga 71 km/h deri 100 km/h denimi në të holla nga 6.000 dinarë deri 20.000 dinarë, 4 pikë denimi dhe ndalesë të patentit më së paku 30 ditë.

4. Nga 101 km/h deri 120 km/h Denimi në të holla nga 15.000 deri 30.000 dinarë ose burg 30 ditë, 7 pikë dhe ndalesë patentit më së paku 4 muaj.

5. Më shumë se 120 km/h – denim me burg më së paku 15 ditë ose me të holla nga 100.000 deri 120.000 dinarë, 14 pikë dhe ndalesë të patent shoferit më së paku 8 muaj.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »