Nga 1 prilli fillon regjistrimi i fëmijëve për klasë të parë

0

Në bazë të një lajmërimi të lëshuar nga drejotria e shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc, të nënshkruar nga drejotri Selami Jakupi, njoftohen të gjith prindërit se regjistrimi i fëmijëve në klasën e parë për vitin shkollorë 2015/2016 do të bëhet prej datës 01.04.2015 e gjer më 30.08.2015 në lokalet e shkollës fillore “Muharrem Kadriu” në Tërnoc.

Nis-regjistrimi-i-nxenesve-ne-shkolla

Sipas këtij lajmërimi në klasë të parë regjistrohen fëmijët e lindur nga 01.01.2008 e gjer më 28.02.2009. Për tu regjistruar në klasën e parë fëmijët duhet të sjellin këto dokumente: çertifikatën e lindjes me numrin personal të fëmijës, vërtetimin mbi gjendjen shëndetsore të fëmijës dhe çertifikatën mbi kryerjen e programit parashkollorë./BujanociNet/

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com