Nesër në Xhamin e Bujanocit do të falin namazin e Bajramit edhe Ushtarë të shteteve të ndryshme të besimit Islam, të cilët po qëndrojn në Bazën Ushtarake JUG
15:59 | 14 Qershor 2018
Ushtarë dhe Oficerë të disa Shteteve të besimit Islam që po qëndrojnë në Bazën Ushtarake për trajnime të Forcave Multinacionale për intervenime në Misione Paqëruajtëse në mbarë botën BAZAJUG në Bujanoc nesër do ta falin Fitër Bajramin në Xhamin e Qytetit të Bujanocit, njofton RTV Spektri. Kështuqë Ju qyetarë të nderuar mos u shqetësoni nesër kur ti shihni në Xhami, Qytet dhe vende tjera Ushtar dhe Oficer me lloje të ndryshme të uniformave të huaja sepse ata janë Paqëruajtës, ata janë Miq tanë, ata janë garanca e sigurisë të këtij vendi, thuhet në njoftimin e lëshuar nga redaksia e RTV Spektrit/BujanociNet/

Atalanta Kërçyku