Nesër bëhet ndarja e vendimeve për subvencionet e bizneseve të vogla lokale
14:17 | 12 Korrik 2017

Nesër, duke filluar nga ora 11:00, në sallën e vogël të Shtëpisë së kultures, bëhet ndarja e vendimeve për subvencionimin e bizneseve të vogla lokale në Komunën e Bujanocit. Për këtë vit janë ndarë mbi 10 milion për këtë qëllim. Komuna e Bujanocit, me buxhetin e vitit 2017 ka dhjetfishuar vlerën për subvencionim dhe ka dëshmuar gatishmërinë e vet për të përkrahur biznesin lokal. Ftohen të gjithë përfaqësuesit e medias që të përcjellin këtë organizim. Kabineti i Kryetarit të komunës
Françeska Jaçe