Nëse po e kërkoni dashurinë online, kështu duhet ta keni profilin

0

Nëse po e kërkoni dashurinë online, kështu duhet ta keni profilin.

Natyrisht që keni nevojë për foto joshëse, por për të gjetur personin e duhur ju nevojitet që profili juaj të jetë tërheqës dhe më i hirshëm.

Më poshtë i gjeni disa këshilla se si ta keni një profil të përsosur.

Një fotografi të ndershme që tregon se kush në të vërtetë jeni

Përshkruani cilësitë që kërkon

Përqendrohuni në gjëra pozitive

Shkruani ndonjë gjë për të tërhequr vëmendjen

Kontrolloni drejtshkrimin tuaj dhe gramatikën.

Shpërndaje në rrjetet sociale.

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »