Nesalcës do të i asfalltohen edhe disa rrugë

0

Kryeshefi i administratës komunale Fadil Haliti, ka firmosur 6-të kontrata të vlefshme për fshatin Nesalcë, rrespektivisht për asfaltimin e disa nga rrugët dhe rrugicat e rëndësishme të këtij fshati.

Vlera e përgjithshme e këtyre projekteve është mbi 5 milionë dinarë, ndërsa punëkryes është kompania “Saba Bellça”.

----- -------

Shpërndaje në rrjetet sociale.
comments powered by Disqus
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Gjuha / Jезик / Language »